WEDSTRIJD Minicup Lommel - Futsal Hasselt   -  AMC (2-2)

DATUM 15-03-2013  21:15

DOELPUNTEN 4’ Ciarlo (0-1), 10’ Papanicolaou (0-2), 15’ Özcan K. (1-2), 18’ Chadli (2-2), 26’ en 29’ Ciarlo (2-3 en 2-4), 29’ Dahbi R. (2-5), 36’ Kaddouri (2-6), 37’ en 38’ Ciarlo (2-7 en 2-8), 39’ Dahbi R. (2-9) en 40’ Bougrine (3-9).

VERSLAG Ondanks de twaalf doelpunten was deze derby erg spektakelarm. Hasselt nam het initiatief en liep al in het eerste kwart tot 0-2 uit. Het inbrengen van Vanheeswijck bewerkte bij Minicup een metamorfose. De ploeg ging beter draaien en stond in geen tijd langszij (2-2). Chadli werd door doelman Benetti tussendoor van nog meer gehouden. Al na zes minuten stond Lommel in de tweede helft met vijf fouten en dat beperkte het weerwerk. Hasselt schakelde op de counter een versnelling hoger en liep vlot uit. Nicky Ciarlo was met zijn vijf treffers plus één assist de man van de tweede helft.